درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است

هذیان‌گویی جدید ترامپ متوهم علیه ایران

رئیس دولت تروریست آمریکا بار دیگر توهمات خود علیه ایران را تکرار کرد و به هذیان گویی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 11
کد خبر: ۳۱۰۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس دولت تروریست آمریکا که از پاسخ قدرتمند موشکی پهپادی ایران به تجاوزات تروریستی آمریکا دچار آشفتگی و سرخوردگی شده است، در جدیدترین گزافه‌گویی‌های خود مدعی شد که امشب هم به ایران حمله خواهد کرد.

ترامپ که پس از گذشت هفته‌ها با ارتش به اصطلاح قدرتمند خود نتوانسته خدشه ای به مدیریت تنگه هرمز از سوی ایران وارد کند، مدعی شده که جزیره خارک و دیگر تأسیسات انرژی ایران را در اختیار خواهیم گرفت.

وی بار دیگر تناقض گویی خود را تکرار کرد و مدعی شد: ترجیح می‌دهم جزیره خارک را تصرف کنم، اما مطمئن نیستم که تمایلی به انجام این کار داشته باشیم.

توهمات رئیس دولت تروریست آمریکا تمامی ندارد، وی بار دیگر ادعا کرد: مسئله ایران تمام شده است و ما می‌توانیم فردا نیروهای خود را بیاوریم، اما نمی‌خواهم نیروی زمینی(اعتراف به پیامدهای وحشتناک ماجراجویی زمینی علیه ایران) اعزام کنم.

رئیس دولت تروریست آمریکا در حالی بار دیگر تهدیدهای تروریستی خود علیه ایران برای تجاوز مجدد را تکرار و بر رویکرد جنگ افروزانه می کند که چند شب پیش مدعی شد که برای صلح در منطقه و جهان تلاش می کند.

ترامپ همچنین در گفتگو با شبکه «فاکس‌نیوز»، بار دیگر مجموعه‌ای از اظهارات متناقض و ادعاهای واهی خود را درباره ایران بیان کرد.

 ترامپ در حالی که پیش‌تر از حملات شدید علیه ایران سخن گفته بود، در چرخشی آشکار مدعی شد: ما در حال گفتگو با ایران هستیم.

 وی در ادامه تناقض‌گویی‌های خود افزود: «ما هنوز به اندازه کافی به ایران ضربه نمی‌زنیم و فشارها باید افزایش یابد.»

رئیس دولت تروریستی آمریکا در توهینی آشکار، به مردم ایران ادعا کرد ما در حال متوقف کردن یک ملت بسیار شرور هستیم که هزاران نفر از مردم ما را کشته است.

اهانت وقیحانه ترامپ به ملت ایران 

رئیس دولت تروریستی آمریکا در گفتگو با شبکه فاکس نیوز در توهین آشکار، به مردم ایران اهانت و به کار بردن واژه توهین آمیز و وقیحانه «شرور» برای ملت ایران بار دیگر بر دروغ بودن تمام ادعاهایی که پیش از جنگ تروریستی اخیر مطرح می کرد و مدعی کمک به مردم  ایران می شد، مهر تایید زد./تسنیم

کلمات کلیدی: ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار